god Kaffe i valby?

Besøg os i dag - for den gode kaffe, lækre mad og hyggelige atmosfære.

Vi brænder nemlig for at levere gode kaffeoplevelser til vores gæster. Derfor samarbejder vi med Just Coffee kafferisteri for at sikre, at hver bønne er af højeste kvalitet og friskhedsgrad. Vores baristaer er dedikerede til at skabe den perfekte kop kaffe til dig, uanset om du foretrækker en hurtig espresso, en skummende cappuccino eller en forfriskende iskaffe.

kaffe menu
kaffe menu
kolde drikkevarer menu

Økologisk Kaffe

Vores kaffe på kær kaffebar i Valby, er brygget med økologiske bønner fra Just Coffee. Just Coffee’s risteri ligger i Roskilde og handler bæredygtigt med bønderne om bønnerne fra Sydamerika. Alle vores kaffedrikke er brygget på deres Sol&Måne Espresso kaffe, som er en mørkristet arabica af hele bønner fra Colombia, Nicaragua, Honduras og Etiopien. Vælg roligt Kær Kaffebar for lækker økologisk kaffe i Valby. Du kan læse mere om Just Coffe’s principper på deres hjemmeside. 

Milk matters

For at sikre den høje kvalitet, den gode smag og bæredygtighed – er mælken også nøje udvalgt. Vi har valgt at arbejde med den Økologiske Thise Mælk, som giver kaffen en skøn skum og rundhed. Så når du skal bruge kaffe i Valby, er du her garanteret de bedste råvarer. 

Er der fare på færde hvis du får laktose i mælken, har vi selvfølgelig også laktose fri mælk. Både laktosefri sødmælk og laktosefri minimælk. 

Kan man mon få vegansk kaffe i Valby? Ja! Er man ikke til animalsk mælk, men hellere vil have en vegansk udgave, har vi selvfølgelig også havremælk og det koster ikke ekstra.